Модний педикюр літа 2022

Попереду ще цілий місяць літа, а ідеї для педикюру закінчилися? Не впадайте у відчай, у нас для вас є 14 свіжих ідей, які захочеться застосувати вже сьогодні!

Принт “постільна білизна”

Нейл-арт у нейтральних та пастельних відтінках. Дизайн нігтів у такому виконанні виглядає дуже естетично та акуратно. Підійде до одягу в кежуал, етнічному або модному стилі Cottagecore, який є романтизацією сільського стилю.

“Північне сяйво”

Є такі жінки, які хочуть сяяти постійно! Вони не втомлюються від шиммерів і гліттерів, “котячого ока”, “втирання”, “космічних дизайнів” або дизайну “північне сяйво”. Їх не переманити у бік нюду та френча, вони люблять шик! І це теж круто. Для любительок такого бомбічного дизайну ми також маємо свіжі ідеї!

Морська хвиля

Хвилі бувають різні. Є акуратні та красиві, які зараз користуються шаленою популярністю, а є варіанти з минулого століття, де в дизайні використовувалися і пісок, і бульйонки, і величезні морські зірки. Так ось, масивні і химерні хвилі вже не модні. У цій статті ми наведемо приклади дизайну хвиль, які гідні ваших пальчиків!

Стильний нюд

Нюдовий педикюр – чудове рішення для тих, хто любить грати з образами і щодня вигулює дивовижні речі різного стилю. Френч чи рожевий, матовий чи молочний – варіантів безліч! І всі вони не «конфліктуватимуть» з вашими унікальними луками.

Тваринний принт

Коли, як не влітку, робити такий зухвалий педикюр? Стильно, класно і з характером!

Геометрія

Фанати чорних квадратів, жовтих трикутників і червоних кружечків, тремтіть! У моді будуть акценти у вигляді геометричних фігур. Причому не однокольорові чи контурні, а заповнені яскравим кольором чи блискітками.

А як же квіточки?

У зв’язку з останніми геометричними тенденціями можна припустити, що флористика в нейл-арті не модна. Однак квіточки, як і раніше, актуальні, тільки в іншій інтерпретації.

Читайте також: Модні ідеї перлового манікюру – головного тренду сезону літо 2022

Поділись


Новини партнерів