Модні ідеї перлового манікюру – головного тренду сезону літо 2022

Цього сезону, поряд з кольоровим френчем, оксамитовим манікюром та всілякими відтінками рожевого, на піку популярності знаходиться ще один нігтьовий тренд – pearly radiance або перлове сяйво. Його можна зробити за допомогою блискучого лаку, проте сяючі частинки в ньому набагато дрібніші, ніж у звичному нам лаку з гліттером. Саме тому нігті не просто блищать: вони гарно переливаються, нагадуючи перламутрове сяйво перлів – звідси й походить назва. Це класна альтернатива добряче набридлому нюду або “прозорому” манікюру, який хоч і знаходиться в списку трендів цього літа, все ж таки виглядає не так ефектно.

“Перлинне” покриття наноситься або самостійно, або на білу або нюдову базу. У першому випадку манікюр виходить напівпрозорим, оскільки перлинний лак занадто делікатний, щоб повністю перекрити ніготь. У випадку з базою, особливо якщо використовувати білий колір, манікюр виходить максимально схожим на справжні перли. Виглядає при цьому дуже ефектно, тому що за допомогою звичайного блискучого лаку такого ефекту домогтися неможливо.

Як правило, до “перлинного” манікюру не додають більше жодного дизайну. Виглядає він мінімалістично, але дуже самодостатньо. Тим не менше, ви можете поекспериментувати і поєднати перлове покриття, наприклад, з французьким манікюром. Для “кінчиків” у такому разі краще використовувати білий або ніжно-рожевий лак – так дизайн вийде дуже романтичним та універсальним. Для урочистого випадку до перлинного лаку можна додати ще й декоративні перлини. Складно сказати, що такий манікюр дуже зручний у носінні, зате він точно приверне увагу і збере безліч компліментів.

Читайте також: Модні ідеї манікюру: 7 трендів літа 2022

Поділись


Новини партнерів