Модні ідеї манікюру: 7 трендів літа 2022

Сьогодні ми хочемо поділитися з вами надихаючими ідеями красивого літнього манікюру і розглянути кілька трендів 2022. Якщо ви як і ми любите цікаві варіанти манікюру – ця стаття вам точно сподобається. Адже ми розповімо, що важливо при виборі відтінків і малюнків для модного манікюру 2022.

Різнокольорові хвилі

На наш погляд це класний тренд літа 2022, який виглядає просто чудово. Такий манікюр можна зробити як на всіх нігтях, так і лише на декількох.

Анімалістичний принт

Варіант манікюру, що привертає до себе увагу але, в той же час, його можна цікаво обіграти. Особливо добре він виглядатиме, якщо ви любите мінімалізм в одязі та акценти у вигляді яскравих аксесуарів.

Мінімалізм

Лінії, крапки, геометричні фігури – все це буде в тренді влітку 2022 року та прикрашатиме ручки найстильніших модниць світу.

Різнокольорові нігті

Дуже гарно виглядає манікюр із різнокольоровими нігтями, виконаними в пастельних кольорах. Ще один варіант – різнокольоровий френч. При виборі відтінків зверніть увагу, щоб усі кольори були схожі між собою за насиченістю і не було відтінків, що явно вибиваються з загальної картинки. Наприклад, коли кілька нігтів пастельного кольору та один – чистого та насиченого відтінку.

Мармуровий манікюр

Цей варіант манікюру настільки полюбився жінкам, що не здає своїх позицій вже кілька років підряд. В цьому сезоні в моді будуть як натуральні так і яскраві відтінки.

Мультяшні нігті

Манікюр з милим малюнком сьогодні став своєрідним трендом, адже прикрашає нігті не тільки молодих дівчат, а й старших жінок.

Читайте також: Трендові ідеї манікюру, які підійдуть будь-якій формі нігтів

Поділись


Новини партнерів