Трендові ідеї манікюру, які підійдуть будь-якій формі нігтів

Часто клієнтки приносять нейл-майстрам референси з Pinterest, і спеціалістам доводиться засмучувати їх: на їхніх нігтях вказаний дизайн буде виглядати невдало. Наприклад, модні корейські кільцеві окантовки абсолютно точно спотворять трапецієподібні нігті, а широкий вітражний френч просто жахливо виглядає на короткій нігтьовій пластині.

Як вийти з цього становища? Вибрати універсальний дизайн, який буде чудово виглядати на нігтях будь-якої довжини та форми. У цій статті ми пропонуємо вашій увазі 4 таких тренди.

Бази з кольоровою поталлю

Просто мегатренд, який прикрасить нігті будь-якої довжини та форми, впишеться у будь-який образ та чудово підійде до будь-якої події. Не зайде він лише в одному випадку: якщо ви не любите на собі блискітки. Оцініть геніальність ідеї: вітражний ефект із перекритим вільним краєм і трохи декору, виконання якого не потребує додаткового часу взагалі. Експрес-краса для всіх, у чистому вигляді!

Анімалістичний принт на нюдовому тлі

«Природні» спецефекти хороші тим, що вони не мають виражених осей симетрії, тому чудово виглядають на нігтях різної форми та довжини і можуть сховати невеликі недоліки нігтьових пластинок.

До таких ефектів можна віднести дим, мармур, кришталеві камені та звірячі принти. Останні особливо актуальні в цьому сезоні. Їх можна малювати, наклеювати чи виконувати стемпінгом – як вам більше подобається. Щоб манікюр виглядав сучасним, краще вибирати бежеві або молочні відтінки в якості підкладки під таку красу.

“Наївний” манікюр

«Наївний» стиль дизайну, про який ми нещодавно писали як про новий тренд, теж може стати універсальною прикрасою нігтів. Він невимогливий до майстерності малюючого, тому такий манікюр ви зможете зробити самостійно, якщо володієте гель-лаковою технологією і хоча б у садочку тримали пензлик у руках. Добре поєднується із сукнями з квітковим принтом, зі стилем бохо та з будь-якими кэжуал образами.

Нюд у цятку

Покриття з використанням топів із дрібними чорними та білими вкрапленнями у стилі перепелиного яйця, здається, з трендів впевнено перекочувало до класики. Цього сезону такі топи носять поверх напівпрозорих або повністю прозорих покриттів — це ще одне посилання до популярного корейського стилю. Спробуйте, це дуже мило і витончено виглядає.

Читайте також: Модний манікюр на короткі нігті: 9 трендових варіантів

Поділись


Новини партнерів