Тренди японського манікюру 2022: 10 найкрасивіших дизайнів нігтів

Іноді буває дуже складно вибрати манікюр, особливо коли хочеться чогось незвичайного та стильного. І, якщо корейські дизайни, хоч би якими гарними вони були, могли вже набриднути, зверніть увагу на японський манікюр. У 2022 році в трендах будуть яскраві об’ємні дизайни, блискітки та багато іншого. Вибираючи такий дизайн, будьте готові до того, що він точно приверне до себе увагу! У цій статті ми підготували найкращі ідеї, які ви напевно захочете спробувати.

Манікюр аврора

Найкосмічніший тренд – манікюр аврора. На літньому сонці він світиться особливо яскраво і незвично, а ввечері виділяється за рахунок світловідбиваючих елементів. А якщо додати ще один тренд з об’ємними елементами, будьте певні, що ви спробували найстильніший дизайн цього року!

Стрази

Стрази — тренд із нульових, який знову став популярним, хоч і трохи в іншій варіації. Приклейте їх на нігті так, щоб вони були на рівній відстані один від одного. А на іншій руці нафарбуйте нігті темним лаком – така гра на контрастах виглядає дуже стильно.

Небесно-блакитний манікюр

Один із найтрендовіших відтінків цього року — пастельно-блакитний. Його можна використовувати не тільки в якості однотонного покриття, а й створити класний цікавий дизайн! Спробуйте пограти з текстурами та зробити деякі нігті блискучими. Також можете додати об’ємні елементи, щоб манікюр виглядав ще крутішим!

Блискучі нігті

Манікюр з блискітками – дизайн, який виглядатиме добре на будь-якій довжині нігтів та у поєднанні з будь-яким лаком. Щоб створити такий чарівний ефект, наклейте на нігті голографічні наклейки, а потім покрийте їх напівпрозорим лаком із шиммером. Додайте метеликів і отримаєте справді магічний манікюр.

Пастельно-рожевий манікюр

Влітку інколи хочеться чогось легкого та спокійного, тому придивіться до рожевих та білих відтінків. Вони виглядають стильно самі по собі але, якщо хочеться чогось незвичайного, додайте на кожен палець різний дизайн. Один ніготь прикрасьте картатим дизайном, на іншому зробіть 3D-манікюр, а на наступному використовуйте металеві елементи. Все залежить лише від вашої фантазії!

Кришталевий манікюр

Найнезвичайніший манікюр, який зібрав у собі всі найкращі тренди — перламутр, блискітки, срібне обведення! Складний але ефектний дизайн, який точно не залишить вас непоміченою.

Кольоровий френч

Поєднавши класику та колір разом ви отримаєте незвичайний але цікавий дизайн. Спробуйте поекспериментувати з відтінками та поєднати різнокольоровий френч та перламутровий лак, так ви точно отримаєте ідеальний мікс.

Геометрія

Справжній рай для перфекціоніста – геометрія у манікюрі. Виберіть лак і знайдіть ще кілька схожих відтінків тієї ж кольорової гами. Розділіть ніготь на кілька частин і нанесіть лаки поверх один одного так, щоб найтемніший був нагорі. Вийде цікавий дизайн, який ідеально виглядатиме на будь-якій довжині!

Зворотний френч

Френч – справді класика, яка підходить усім. Його можна урізноманітнити, зробивши все навпаки! Спочатку покрийте нігті бежевим лаком, а потім візьміть всі кольорові лаки зі своєї косметички. Акуратно нанесіть їх півколом ближче до кутикули і у вас вийде стильний і красивий манікюр.

Об’ємний дизайн

3D-дизайни зараз у тренді! Щоб повторити такий манікюр, вам буде потрібний магнітний лак. Спочатку намалюйте ним візерунок із крапель, потім обробіть магнітом кожен малюнок, а потім покрийте шаром гелю. Готово!

Читайте також: Трендові ідеї літнього педикюру: який дизайн буде актуальним у 2022 році

Поділись


Новини партнерів