Трендові ідеї літнього педикюру: який дизайн буде актуальним у 2022 році

Напевно, перед кожним сеансом педикюру ви витрачаєте чимало часу на вибір майбутнього дизайну або хоча б довго роздумуєте про нього. Щоб спростити собі завдання щонайменше на п’ять сеансів уперед, читайте цю статтю. У ній ви знайдете класні ідеї дизайну педикюру, які можна втілити у життя не тільки у майстра, а й самостійно.

Омбре

Такий варіант дизайну завжди виглядав досить незвичайно і в той же час лаконічно, а зараз знову знаходиться на вершині популярності. Акуратний градієнтний перехід від світлого відтінку до темнішого можна адаптувати під будь-які ваші переваги кольору.

Як бачите, варіантів може бути безліч – просто вибирайте колір, який вам найбільше подобається. Виглядати він буде цікавіше, ніж стандартне однотонне покриття.

Абстракція

Цей варіант із ймовірністю 100% вийде навіть у початківців завдяки тому, що в ньому не потрібно дотримуватися чітких геометричних форм та ліній. Крім того, абстракція стане порятунком для тих, хто не сильний у малюванні.

Кольори можуть бути різні: нюдові або неонові, схожі на відтінок або повністю контрастні. Але у будь-якому випадку у вас вийде такий педикюр, якого немає більше ні в кого.

Тваринний принт

Цього року такий принт буде актуальним не тільки в манікюрі – стильний і самобутній педикюр з тваринним дизайном можна виконувати в різних кольорах і поєднаннях текстур. Найпопулярніші варіанти – леопард, зебра, тигр, змія, корова.

Тут ви також можете увімкнути уяву та подумати, як можна комбінувати різні кольори, візерунки та принти тварин один з одним.

Перепелине яйце

Продовжуючи тему тваринних принтів, чудовий «незаїжджений» варіант – дизайн, який повторює малюнок зі шкаралупи перепелиного яйця. Ця ідея тільки набирає популярності і за останні кілька років починає зустрічатися все частіше.

Найчастіше дизайн «перепелине яйце» виконують з бежевими відтінками, але експериментувати та вибирати нестандартні кольори на кшталт бузкового теж можна. Виглядають такі варіанти в результаті дуже незвично і цікаво.

Голографічний дизайн

Ще один нескладний варіант дизайну для тих, хто не любить малювати вивірені деталі. Голографічний ефект на нігтьовій пластині досягається завдяки спеціальному втиранню – з ним впорається навіть новачок.

Якщо віддасте перевагу золотому або срібному втиранню, зможете домогтися потрібного ефекту, що переливається, який лише посилить самобутність цього дизайну.

Читайте також: Трендові ідеї для чорно-білого манікюру для літа 2022

Поділись


Новини партнерів