10 модних ідей ніжного корейського манікюру, який нагадує рум’янець

Корейські майстрині манікюру продовжують дивувати нас своїми ідеями дизайну нігтів. Цього разу соціальні мережі наповнились фотографіями манікюру із рум’янцем. Так-так, ви все прочитали правильно. На нігтях малюють візерунок, який нагадує чи то природний рум’янець, чи то розтушовані на щічках рум’яна. На англійській цей тренд називається “cheek nails”, тобто “нігті, що нагадують щічки”. Давайте подивимося, що це за дизайн і як його носити.

Класичний манікюр з рум’янцем

Класичний манікюр виглядає як рожеві кружальця з дуже м’якими межами, намальовані у центрі нігтів. Найчастіше такий дизайн роблять на коротких нігтях, на них він виглядає милішим і ніжнішим, ніж на довгих. І не забудьте покрити все глянцевим топом – з ним дизайн виглядає, як щічки, які сяють від усіх нанесених на них шарів системи догляду за шкірою.

Манікюр з рум’янцем + блакитний френч

Дивно, але найулюбленіше поєднання кореянок — це рожевий рум’янець на нігтях із блакитним френчем. Саме так більшість жінок носить цей манікюр. Але, погодьтеся, таке поєднання виглядає дуже круто та стильно.

Манікюр з дизайном у стилі металік

Легкі сріблясті лінії ідеально доповнюють “рум’яний” манікюр. Сміливо доповнюйте ними цей корейський дизайн, якщо любите блискучі нігті! Лайфхак: на кожному нігті малюйте різні лінії, щоб дизайн виглядав небанально.

Манікюр з рум’янцем + фіолетовий френч

Фіолетовий френч – ще один красивий додаток до манікюру з рум’янцем. Доповнюйте рожеві кружальця на нігтях будь-якими світлими відтінками фіолетового: фіолетовий і лавандовий виглядають найкрутіше. А ось колір сливи або баклажана залиште для інших манікюрів — темним лакам не місце в цьому тренді.

Манікюр з рум’янцем + жовтий френч

Жовтий френч пастельного відтінку виглядає мило і в соло-варіанті, а з «рум’яним» дизайном – просто неймовірно. Якщо ви любите пастельний манікюр, цей варіант для вас!

Персиковий манікюр

Зазвичай рум’янець на нігтях малюють рожевим лаком, але в житті багато хто віддає перевагу рум’янам персикового і помаранчевого кольору. Якщо ви теж, підберіть лак схожого відтінку і для нігтів. Так манікюр та макіяж будуть стильно гармоніювати.

Манікюр із серцями

Мінімалістичний дизайн – чудове доповнення манікюру з рум’янцем. Якщо френча, хай і кольорового, вам вже не вистачає, приклейте на нігті сердечка. Просто та красиво!

Манікюр з квітковим дизайном

Нехай “рум’яні” нігті будуть не основою манікюру, а лише його доповненням. Зробіть такий нейл-арт на одному пальці, а решту нафарбуйте в один тон тим самим кольором, яким ви малювали кружечок рум’янцю. Квітковий дизайн красиво доповнить манікюр та зробить його менш строгим.

Двоколірний манікюр

Не можете обрати між двома лаками? Поєднайте їх обидва у своєму манікюрі! На одній руці зобразіть рум’янець одного кольору, а на іншій іншого. І так, кольори не повинні повторювати за кольором рум’янець щік: зелений теж чудово виглядає на нігтях.

Різнокольоровий манікюр

Малюйте рум’янець на нігтях будь-якого кольору! Усі пастельні кольори вітаються. І так, пограти з розташуванням дизайну теж можна: розташуйте його в середині нігтя, біля кутикули або на самому кінчику.

Читайте також: Літній манікюр з мінімальним дизайном: 5 трендових ідей 2022 року

Поділись


Новини партнерів