Літній манікюр з мінімальним дизайном: 5 трендових ідей 2022 року

Будемо чесні: нейл-майстри не завжди можуть повторити бажаний дизайн нігтів. А іноді малюнок, який припав вам до душі, потрібно малювати довше, ніж робити весь манікюр загалом! Якщо такі жертви вам не до вподоби, краще вибрати мінімальний дизайн нігтів. У цій статті ми зібрали для вас свіжі ідеї, які точно під силу навіть майстру-початківцю.

Місячний манікюр може заграти новими фарбами навіть без копіткої обробки лунок. Можна обійтися різнокольоровими цятками — дуже незвичайно.

Ще одна варіація манікюру з цятками але різними за розмірами. До речі, такий дизайн добре поєднується з іншими елементами розпису – а також зі стразами та позолотою.

Кольорове овальне обведення нігтя – один з головних нейл-трендів останніх сезонів. Виконати його можна у будь-якому кольорі – і на будь-якій кількості нігтів. До того ж дуже красиво виглядає обведення лаком насиченого металевого відтінку. Беріть собі на замітку!

Що може бути простіше і лаконічніше за лінію? Урізноманітнити дизайн можна, розділивши її на два відтінки. Або одну частину зробити кольоровою, а іншу – позолоченою.

Ну і, нарешті, найпростіше рішення — манікюр із сухоцвітами. Для того, щоб повторити цей дизайн, не доведеться вдаватися до додаткових зусиль. У продажу можна легко знайти готові бази з додаванням сухоцвітів. Усього кілька шарів – і ваші нігті незрівнянні!

Читайте також: Модний манікюр на літо 2022: трендові варіанти з ефектом омбре

Поділись


Новини партнерів