4 способи зменшити втрату волосся цієї зими

Коли настає зима, ви можете здивуватись, побачивши, що почали втрачати значно більше волосся, ніж раніше. Як і здоров’я шкіри, здоров’я волосся залежить від сезону, а зимовий холод є для нього великим стресом, в той час як сухе повітря сильно висушує шкіру голови. Суха шкіра не може забезпечити волоссю живлення та зволоження, воно стає ламким і схильним до пошкоджень, пише Жіночий світ з посиланням на Times Now.

Сухість шкіри голови також збільшує ризик появи лупи та свербіння, що в поєднанні з сухим повітрям на вулиці та в будинках можу ще більше посилити втрату волосся.

Щоб уникнути надмірної втрати волосся цієї зими, варто забезпечити йому зволоження та живлення. ось, що ви можете для цього зробити:

Масажі з оліями. Немає нічого кращого для вашого волосся, ніж регулярні масажі з оліями в зимовий сезон. Вони не лише допоможуть вам розслабитись, а і захистять вас від втрати волосся. Мигдалева та оливкова олії можуть забезпечити ваше волосся необхідними в холодний сезон вітамінами та жирними кислотами. Можете також спробувати олію жожоба, вона чудово зволожує шкіру та волосся.

Вживайте правильні вітаміни. Взимку ми отримуємо менше вітамінів, ніж влітку та восени, коли можемо насолоджуватись сезонними овочами та фруктами. Допомогти можуть вітамінні добавки. Правильно підібрані вітаміни можуть зміцнити здоров’я вашого волосся та допоможуть йому протистояти низьким температурам та сухому повітрю.

Підберіть правильні шампунь та кондиціонер. Якщо ви стикаєтесь з сильною втратою волосся взимку, вам варто змінити свій режим догляду за ним. Вам потрібні засоби, що допоможуть зміцнити та зволожити ваше волосся.Краще, щоб вони були максимально натуральними.

Користуйтесь масками для волосся. Використання маски взимку допоможе вам зволожити його та зменшити його схильність до пошкоджень. Також маски можуть надати волоссю об’єму та блиску.

Поділись


Новини партнерів