Чому цієї зими ви обов’язково повинні спробувати маску з грейпфрута

Взимку наша шкіра частіше, ніж будь-коли, страждає від сухості та тьмяності. Це не тільки неприємно, а ще й може прискорити старіння шкіри, адже на сухій шкірі зморшки та заломи з’являються легше. Нерівномірність текстури, яку вони викликають, також становить проблему, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Тому грейпфрут – це те, що потрібно вашій шкірі цієї зими. У грейпфруті є багато різних альфа-гідроксикислот, таких як лимонна, винна та яблучна, які роблять його ідеальним засобом для догляду за шкірою.

Ось 5 причин включити грейпфрут у систему догляду за шкірою:

Грейпфрут стимулює вироблення колагену. Колаген – це білок, який робить шкіру гладкою і еластичною, а також запобігає появі зморшок та заломів.

Грейпфрут – це природний відлущувач. Завдяки кислотам, що в ньому містяться, грейпфрут допомагає позбутись відмерлих клітин шкіри. Він ідеально підходить для жирної та проблемної шкіри, так як підвищує рН шкіри, що зменшує ризик появи прищів.

Грейпфрут захищає шкіру від дії вільних радикалів. Грейпфрут – це джерело антиоксидантів. Вони протистоять вільним радикалам, як можуть пошкоджувати клітини шкіри, що впливає на її текстуру та колір, а також сприяє передчасному старінню.

Грейпфрут надає шкірі сяйва. Грейпфрут містить лікопен, який допомагає боротись з почервоніннями та зменшує запалення. Також він вирівнює тон шкіри і робить її більш сяючою та здоровою.

Грейпфрут очищує шкіру. Якщо у вас жирна та схильна до прищів шкіра, грейпфрут вам допоможе. Він очищує шкіру та прискорює загоєння прищів, що допомагає суттєво покращити зовнішній вигляд шкіри. Також грейпфрут має антисептичні та антибактеріальні властивості, які суттєво знижують ризик появи прищів.

Щоб приготувати грейпфрутову маску для обличчя, просто змішайте у блендері половину очищеного грейпфрута та половину яблука. Яблуко – це також джерело вітаміну С, поліфенолів і антиоксидантів, тож разом вони чудово зволожать шкіру та захистять її від шкідливої дії вільних радикалів і сонячного світла.

Поділись


Новини партнерів