Домашня маска з яйця та меду, яка зволожить вашу шкіру

Зволоження шкіри – це необхідна частина догляду за неню, але в холодну пору року воно особливо важливе. Звісно, в крамницях ви можете знайти багато зволожувальних та живильних масок, але ви можете також спробувати приготувати домашні маски з натуральних інгредієнтів, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Щоб приготувати суперзволожувальну натуральну маску для обличчя, вам знадобляться 1 жовток, 1 столова ложка меду, дрібка куркуми та кілька крапель трояндової води.

Перемішайте всі інгредієнти до утворення однорідної пасти. Після цього ретельно очистьте обличчя. Переконайтесь, що на ньому не залишилось пилу. Після вмивання нанесіть на обличчя маску, обережно обходячи ніздрі та зону біля очей. Залиште її на шкірі приблизно на 15 хвилин. Як тільки вона висохне, потримайте обличчя мискою з гарячою водою і витріть його за допомогою ватного диска.

Коли ви зітрете маску, ви можете відчути незначне стягнення, але турбуватись не варто. Лише після того, як ви витрете обличчя ватним диском, потрібно вмитись. Використовуйте для цього тільки чисту воду, у засобах для вмивання потреби немає.

Така маска допоможе тим, хто страждає від сухості шкіри або втрати її еластичності. Куркума ж, яка входить до складу цієї маски, допомагає у боротьбі з запаленнями та прищами. Вітамін А, джерелом якого є яєчний жовток, може позбавити вас від набряків під очима.

Поділись


Новини партнерів