Манікюр на довгі нігті 2020

Манікюр на довгі нігті 2020

Довгі нігті відрізняються своєю витонченістю і стильним манікюром. На довгих нігтях можна виконати практично будь-який цікавий дизайн і цікаву техніку, яка не завжди може повноцінно виглядати на коротких нігтиках. Дивіться підбірку і вибирайте найкращий для себе варіант!

Дуже добре виглядає манікюр в насичених темних відтінках. Для різноманітності можна виконати різні комбінації із застосуванням різних відтінків. Також в якості декору можна виконати художній розпис, він дозволяє урізноманітнити свій манікюр і зробити його неповторним.

Також можна зробити більш універсальний манікюр із застосуванням нюдових відтінків. Додатковий декор можна виконати в стилі геометрії. Такий манікюр ідеально підійде для будь-якого заходу. А також прекрасно впишеться в робочу атмосферу, не виділяючись із загального образу.

Для осінньої тематики відмінно підійде градієнт в насичених відтінках. Можна додати пару листочків або блискітки. Яскравим виглядає манікюр із застосуванням фольги будь-якого кольору. Восени особливо популярна золота фольга. Навіть чорний відтінок фольга здатна урізноманітнити і зробити образ загадковим.

У цьому сезоні набирає популярності контрастний манікюр. Класика жанру – це в чорно-білому виконанні. У будь-якому варіанті контрастний манікюр виглядає яскраво і неповторно. У доповненні можна використовувати “Сльозу єдинорога”. Такий манікюр відмінно доповнить будь-який образ.

Читайте також: Матовий манікюр: як застосувати тренд цієї осені

Поділись


Новини партнерів