Матовий манікюр: як застосувати тренд цієї осені

Матовий манікюр: як застосувати тренд цієї осені

Матове покриття повертається в ряди нейл-трендів цієї осені. У цій статті ми розповімо, які варіанти дизайну будуть актуальними у цьому сезоні.

Матовий манікюр повертається до нас восени і не здасть свої позиції до весни. Для того, щоб покриття виглядало стильно, витончено і привабливо, ми розповімо вам, на які варіанти дизайну слід звернути увагу в поточному сезоні.

Для монохромного покриття вибирайте теплі і затишні відтінки: від гірчичного до кольору гарбузово-пряного латте. Якщо хочеться щось ніжніше – можете обмежитися одним матовим топом – самим по собі або поверх нюдового лаку, виглядає акуратно і непомітно.

Що стосується більш складних варіантів, зверніть увагу на анімалістичні принти: леопард, зебра, тигр – вибирайте, що вам більше подобається. Малювати візерунки можна й не на весь ніготь, а, наприклад, на половину, залишивши іншу з однотонним покриттям або взагалі без нього.

Також залишаються актуальними цієї осені абстрактні і геометричні візерунки – лінії, точки, нехитрі фігури або хаотичні мазки. Сьогодні досить популярним є напрям під назвою «стемпінг» – саме за допомогою цієї техніки накладаються чіткі зображення обличь або принти.

Будьте уважнішими: після нанесення матового топу деякий час краще утриматися від використання олії для нігтів або жирного крему, а в подальшому наносити їх слід акуратно, не зачіпаючи нігтьову пластину.

Читайте також: Наймодніші шкіряні куртки осені 2020

Поділись


Новини партнерів