Як приготувати маску, яка посилить ріст волосся

Більшість із нас приділяє багато часу догляду за шкірою, а от коли мова йде про волосся, ми звикли обмежуватись шампунем та кондиціонером. Звісно, ми можемо часом використовувати зволожуючі та зміцнюючі засоби, але не у всіх достатньо часу та самодисципліни, щоб робити це регулярно. В результаті волосся стає ламким, схильним до пошкоджень та випадання, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Допомогти покращити стан волосся можуть маски. У магазинах продається безліч варіантів для різних цілей та типів волосся, але ви можете самостійно приготувати маски з натуральних інгредієнтів. Мед та рицинова олія – це два продукти, які принесуть користь будь-якому волоссю. Щоб приготувати з них маску, яка зробить ваші пасма міцними та блискучими, візьміть 3 ст. л рицинової олії, 2 ст. л меду та кілька крапель лимонного соку.

Змішайте всі інгредієнти до однорідності. Потім нанесіть її на шкіру голови і масажуйте її протягом 5-7 хвилин. Після цього маску потрібно залишити принаймні на годину. Потім помийте голову м’яким шампунем. Повторюйте цю процедуру двічі на тиждень.

Крім м’якості та блиску, регулярне використання цієї маски допоможе зменшити втрату волосся та прискорити його ріст. Також вона живить волосся і захищає його від подальших пошкоджень.

Рицинова олія відома своїми корисними властивостями. Вона допомагає посилити ріст волосся і робить його більш густим. Також масаж шкіри голови з рициновою олією посилює кровообіг, завдяки чому волосся отримує більше кисню та поживних речовин.

Мед – це ідеальний природний зволожувач. Додавання його до маски робить її більш поживною для волосся.

Лимонний сік очищує шкіру голови і допомагає вилікувати лупу. Що здоровішою буде ваша шкіра голови, то більш міцним і гарним буде ваше волосся.

Поділись


Новини партнерів