Топ-5 натуральних масок для блиску волосся

Влітку волосся піддається негативному впливу ультрафіолету. Купання в морі і вітер лише посилює проблему, і до кінця сезону шевелюра виглядає ослабленою, тьмяною і неохайною. Нижче ми зібрали кілька рецептів масок з натуральних інгредієнтів, які зможуть повернути блиск і гладкість вашому волоссю:

Маска з яйцем і оцтом

Для приготування маски збийте в блендері одне яйце, дві столові ложки рицинової олії, чайну ложку оцту і чайну ложку гліцерину. Отриману суміш втирайте в шкіру голови, закутайте волосся рушником і залиште на півгодини. Потім змийте водою кімнатної температури.

Крейдяна маска

Змішайте в рівних пропорціях мед, оливкову олію, цибулевий сік і шампунь. Нанесіть суміш на корені волосся і залиште на 25-30 хвилин. Потім помийте голову шампунем і сполосніть прохолодною водою з додаванням оцту.

Маска з авокадо

М’якоть одного авокадо подрібніть в блендері до пюреподібного стану. За бажанням, до нього можна додати столову ложку кокосової або олії абрикосових кісточок. Розподіліть маску на вологе волосся по всій довжині і залиште на 15 хвилин. Змийте прохолодною водою з використанням шампуню.

Кокосова маска

Невелику кількість кокосової олії розтопіть на водяній бані, після чого додайте до неї пару крапель олії троянди і пару крапель олії розмарину. Перемішайте суміш і нанесіть її на вологе волосся. Закутайте голову і залиште маску на годину-півтори. Потім помийте голову з шампунем.

Желатинова маска

Розчиніть пакетик желатину в кип’яченій воді і додайте до нього невелику кількість бальзаму для волосся. Отриману маску нанесіть на волосся, закутайте його у рушник та залиште на півгодини. Змийте прохолодною водою. Результат буде відчутний через кілька процедур. Зверніть увагу, що желатинову маску не рекомендується робити частіше одного разу на тиждень.

Читайте також: 4 фруктові маски, які зроблять вашу шкіру зволоженою та сяючою

Фахівець назвав продукти, що можуть зупинити втрату волосся

Поділись


Новини партнерів