4 фруктові маски, які зроблять вашу шкіру зволоженою та сяючою

Для того, щоб наша шкіра була гарною та здоровою, ми дотримуємось звичної рутини по догляду за нею. Але багато людей через карантин не могли це робити, оскільки салони краси були зачинені, тож домашня косметика з натуральних інгредієнтів набула шаленої популярності, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Зараз усі заклади краси знову відчинили свої двері, та чи потрібно відмовлятись від домашніх засобів? Адже ті, хто ними користувався, помітили, що шкіра стала більш сяючою, гладкою та чистою. Ось ще кілька фруктових масок, які допоможуть вам зробити шкіру ще гарнішою:

Бананова маска. Банани мають зволожуючі та антиоксидантні властивості, тому така маска допоможе вам зберегти вологу в шкірі, а також захистити її від шкідливого впливу навколишнього середовища. Вам знадобиться один банан та одна столова ложка меду. Змішайте ці два інгредієнти так, щоб утворилась густа паста, нанесіть суміш на обличчя і залиште на 15 хвилин. Після цього вмийтесь холодною водою.

Яблучна маска. Яблука сприяють приливу крові до шкіри та стимулюють вироблення колагену, тож така маска має антивікові властивості. Вам знадобиться одне яблуко та одна столова ложка меду. З яблука зробіть пюре, змішайте його з медом. Суміш нанесіть на обличчя та залиште на 15-20 хвилин. Потім вмийтесь водою.

Маска з папайї. Папайя містить ферменти, які м’яко відлущують шкіру та повертають їй природне сяйво. Вам знадобиться 2-3 великих шматочки папайї та 1 столова ложка трояндової води. Приготуйте пюре та змішайте інгредієнти. Нанесіть суміш на обличчя та змийте через 15-20 хвилин.

Маска з кавуна. Кавун заспокоює та зволожує шкіру, а також захищає її від пошкоджень, завданим сонячним світлом. Вам знадобляться 2-3 великих шматочки кавуна, 1 столова ложка йогурту та 2-3 краплі лимонного соку. Змішайте всі інгредієнти, щоб утворилась м’яка паста. Нанесіть маску на обличчя і залиште принаймні на 30 хвилин. Потім змийте її холодною водою і витріть обличчя насухо.

Поділись


Новини партнерів