3 переваги деревного вугілля, які роблять його корисним для шкіри

Деревне вугілля за останні кілька років стало дуже популярним інгредієнтом косметичних продуктів. Хоча нанесення на шкіру чорної субстанції не надто асоціюється з красою, доведено, що при правильному використанні цей інгредієнт може дати багато переваг вашій шкірі, пише Жіночий світ з посиланням на Health shots.

Вугілля допомагає глибоко очистити шкіру від бруду та надлишкового шкірного сала, що дозволяє запобігти виникненню прищів та чорних цяток. Крім того, воно відлущує відмерлі клітини шкіри, які роблять шкіру сухою та погіршують її текстуру. Звісно, деревне вугілля – це доволі агресивний компонент, який не варто використовувати тим хто ає муху чи чутливу шкіру. А от ті, у кого шкіра жирна, отримають від нього тільки плюси. Ось три причини застосовувати засоби з деревним вугіллям, якщо у вас жирна шкіра:

Вони забезпечують гарне очищення шкіри. Потрібно бути обережними, щоб не видалити забагато шкірного жиру та вологи зі шкірі. Крім того, варто звернути увагу і на інші інгредієнти, оскільки засіб може мати якість додаткові функції. Обирайте продукти відповідно до своїх потреб і використовуйте їх чітко за інструкцією.

Вони регулюють виділення шкірного сала. Надлишок шкірного жиру – це в основному проблема тих, у кого жирна шкіра, але в спекотний сезон ви можете зіткнутись з цим навіть якщо вона у вас нормальна. Засоби, які містять деревне вугілля, не лише допомагають прибрати зайвий жир зі шкіри, а і зменшити його вироблення. Але потрібно пам’ятати, що ключ до успіху – це помірність. Не потрібно користуватись такими продуктами частіше, ніж двічі на тиждень.

Вони допомагають позбутись від прищів. Те, який саме засіб з вугіллям вам потрібен, залежить від стану вашої шкіри. Найделікатнішими є продукти у вигляді піни з невеликими часточками вугілля. Вони ніжно відлущують шкіру, змивають бруд і токсини. Якщо ви не хочете наносити вугілля на все обличчя, гарним вибором будуть маски, які ви можете використовувати точково.

Поділись


Новини партнерів