4 ранкові звички, які зроблять вашу шкіру бездоганною

Наша шкіра потребує постійного догляду та уваги. Що краще ми доглядатимемо за шкірою, то більш здоровою та сяючою вона буде. Дуже важливо мати окремі режими догляду за шкірою для ранку і для вечора. Це допоможе запобігти виникненню шкірних проблем, таких як прищі, почервоніння, сухість або надмірна жирність, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor.

Дерматолог доктор Сіріша Сінгх розповіла, що ми можемо зробити зранку для краси та здоров’я нашої шкіри.

Спершу найголовніше – ретельно очищуйте, тонізуйте та зволожуйте шкіру кожного ранку. Засіб ля вмивання можна обирати м’який, оскільки зранку макіяж та велику кількість пилу змивати не потрібно. В якості ніжного тонера можна використовувати трояндову воду, або ж ви можете підібрати в магазині тонер чи тонік відповідно до типу вашої шкіри. Після цього вам потрібен зволожуючий крем. Неважливо, суха у вас шкіра, чи жирна, зволожувати її потрібно завжди. Переконайтесь, що у вас є крем для зони навколо очей, їй особливо потрібне зволоження.

Після цього не забудьте нанести сонцезахисний крем. Підберіть сонцезахисний крем широкого спектру дії і наносьте його на всі ділянки шкіри, включаючи шкіру навколо очей.

Важливо пити достатньо чистої води, щоб тіло та шкіра залишались зволоженими. Вода допомагає вивести зі шкіри шкідливі сполуки. Також можуть бути ефективними зелений чай та кокосова вода.

Щоранку з’їдайте здоровий та поживний сніданок. Як і кожний прийом їжі, сніданок повинен бути збалансованим. Здорові вуглеводи, які можна знайти у вівсянці та інших кашах, мають поєднуватись з антиоксидантами зі свіжих овочів та здоровими жирами, які можна знайти в горіхах, рибі чи яйцях.

Поділись


Новини партнерів