6 способів використання соку лимона для вирішення найпоширеніших проблем із волоссям

Лимони – це чудове джерело вітамінів групи В та вітаміну С, які допомагають вирішити більшість проблем із волоссям, включаючи лупу, випадіння волосся, надмірне виділення жиру шкірою голови та багато іншого. Цей фрукт надзвичайно популярний в якості природного засобу для догляду за волоссям. Лимон допомагає зміцнити волосяні фолікули та має потужні протигрибкові властивості, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Ось кілька способів використання лимона, щоб зробити ваше волосся більш гарним та здоровим:

Для росту волосся. Маска з лимонного соку та гелю алое вера прекрасно стимулює ріст волосся. Потрібно приготувати суміш, нанести її на волосся і залишити на 30 хвилин. Змивати її потрібно як звичайно, шампунем та кондиціонером. Щоб пришвидшити ріст волосся, варто використовувати таку маску раз на тиждень.

Від лупи. Якщо ви хочете позбутися лупи, нанесіть сік лимона на шкіру голови та кінчики волосся. Через 10 хвилин її потрібно змити. Це допоможе вам вирішити всі проблеми з лупою.

Для зміцнення волосся. Змішайте у рівних пропорціях гель алое та мед і додайте до них трохи лимонного соку. Нанесіть суміш на волосся та шкіру голови і залиште на 20 хвилин. Потім вимийте волосся як звичайно. Це забезпечить волосся багатьма необхідними вітамінами та мінералами.

Від свербіння шкіри голови. Якщо ви маєте справу зі свербінням шкіри голови, додайте до свого звичайного шампуню лимонний сік. Це допоможе краще очистити шкіру голови та зробить її більш здоровою.

Від посічених кінчиків. Посічені кінчики – це поширена проблема, з якою стикається багато жінок. Вони можуть заважати росту волосся та роблять його менш привабливим на вигляд. Суміш оливкової олії та лимонного соку, нанесена на шкіру голови та саме волосся допоможе зміцнити кінчики і уникнути пошкоджень.

Для лікування пошкоджень. Ви можете значно покращити стан вашого волосся, якщо нанесете на нього суміш лимонного соку та касторової олії. Цю маску потрібно залишати на ніч. Наступного ранку її потрібно змити шампунем та обов’язково скористатись кондиціонером.

Поділись


Новини партнерів