5 домашніх масок для волосся на основі яєць

Незалежно від того, чи маєте ви коротке та кучеряве волосся, або ж довге та пряме, воно потребує ретельного догляду, щоб залишатись здоровим. Ви можете відвідувати салон краси, користуватись магазинними масками або ж приготувати домашні маски для волосся з інгредієнтів, що є на вашій кухні, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Щоб ви не думали про домашні маски, вони можуть бути дуже корисними, особливо, якщо вам потрібно швидко привести волосся до ладу. Ось кілька рецептів масок для волосся на основі яєць, які можуть стати вам у пригоді:

Звичайна яєчна маска. Яєчний білок містить велику кількість вітамінів, тоді як жовток містить речовини, які чудово зволожують волосся. Яєчна маска для волосся зробить його більш свіжим та сяючим. Для приготування маски потрібно взяти 2-3 яйця. Щоб нейтралізувати запах, ви можете додати до них кілька крапель лимонного соку. Ретельно збийте яйця та розподіліть по всій довжині волосся. Через 20 хвилин змийте маску холодною водою.

Яєчно-майонезна маска. Така маска також готується дуже легко. Вам знадобиться одне яйце та столова ложка майонезу. Добре їх перемішайте і нанесіть на корені волосся. Через годину помийте волосся з шампунем, як звичайно.

Яєчно-кокосова маска для волосся. І яйця, і кокосова олія відомі своєю користю для волосся. Вони живлять волосся, роблять його міцним та запобігають ламкості. Для приготування маски відділіть жовток одного яйця та додайте до нього по ложці кокосової олії та меду. Змішайте всі інгредієнти до однорідності, потім нанесіть суміш на волосся. Помасажуйте з нею шкіру голови кілька хвилин і змийте її звичайно водою.

Яєчно-бананова маска. Для приготування цієї маски вам знадобляться яйце, столова ложка молока, 5 столових ложок оливкової олії та один банан. Добре змішайте всі чотири інгредієнти, поки не утвориться паста. Нанесіть суміш на шкіру голови, через 30 хвилин змийте водою.

Маска з яйця та оливкової олії. Щоб приготувати цю маску, вам знадобляться яйце та одна столова ложка оливкової олії. Ретельно збийте їх разом. Нанесіть суміш на шкіру голови та волосся. Через 15-20 хвилин змийте маску холодною водою.

Поділись


Новини партнерів