Як приготувати маску для сухого волосся з алое

Проблеми з волоссям, такі як сухість, втрата волосся та його ламкість, в наші дні досить поширені. З ними стикаються як жінки, так і чоловіки. Причинами можуть бути і неправильне харчування, і забруднення довкілля, і вплив ультрафіолетового випромінювання, і ще ціла низка інших факторів, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor.

Якщо ви теж зіткнулись з такими проблемами, то перш, ніж витрачати великі гроші на дорогі косметичні продукти, спробуйте прості домашні засоби. Все, що вам потрібно буде зробити – це поєднати кілька недорогих інгредієнтів, які можна знайти на багатьох кухнях. Наприклад, алое вера, яке багато хто тримає на підвіконні, є одним з найпопулярніших інгредієнтів домашніх масок для волосся та шкіри.

Причина такої популярності криється у тому, що алое містить ферменти, які сприяють відновленню відмерлих шкіри та покращенню стану шкіри голови загалом. Якщо шкіра голови буде здоровою, волосся отримуватиме більше вологи та поживних речовин, а отже випадатиме менше та ростиме краще. Також, алое працює як природний кондиціонер для волосся, який робить його більш гладким та блискучим.

Алое здатне живити волосся, запобігати його пошкодженню та появі лупи.

Ви можете наносити гель з листя алое безпосередньо на шкіру голови, а можете додати до нього насіння пажитника, яке також сприяє росту волосся та зміцненню шкіри голови.

Для цього замочіть 2-3 столові ложки (залежно від довжини вашого волосся) насіння пажитника у воді та залиште його на ніч. Вранці приготуйте з нього пасту та змішайте її зі свіжовичавленим гелем з листя алое. Нанесіть суміш на шкіру голови і рівномірно розподіліть по всій довжині волосся. Через 20-30 хвилин помийте голову як звичайно.

Поділись


Новини партнерів