Як ви можете використовувати гель з алое вера

Алое вера – це популярна рослина, яку багато хто тримає на підвіконні. Вона відома своїми корисними властивостями, при чому як для здоров’я, так і для краси, пише Жіночий світ

Ви в будь-який момент можете отримати з листя алое прозорий гель і використовувати його для різних цілей, скажімо для догляду за волоссям чи шкірою. Він має антиоксидантні та антибактеріальні властивості. Також гель з алое може допомогти прискорити загоєння ран, зняти зубний наліт і навіть вирішити проблему запору.

Щоб скористатись корисними для шкіри властивостями алое вера, потрібно просто нанести гель з нього на обличчя та залишити на кілька хвилин. Можна також змішувати його з іншими натуральними продуктами, щоб приготувати домашні маски. Якщо використовувати гель алое на шкірі постійно, це допоможе боротись з ознаками старіння.

Алое може зменшити випадання волосся, а також забезпечити поживними речовинами як саме волосся, так і шкіру голови. Для цього потрібно масажними рухами втирати гель алое вера в шкіру голови та розподіляти його по волоссі, починаючи від коренів. Якщо нанести гель алое на сухе волосся, це допоможе зробити його гладеньким і позбутись пошкоджень.

Тріщини на п’ятах -це поширена проблема, яку гель алое вера також може вирішити. Ви можете виготовити скраб з гелю алое та цукру, який ефективно видалить відмерлі частинки шкіри, а також пом’якшить її та зволожить. Щоб залікувати тріщини, гель алое можна змішувати з медом.

Досить популярний гель алое і в якості засобу для зняття макіяжу. Оскільки більшість магазинних засобів містять фарбники, віддушки та агресивні компоненти, вони можуть сушити та пошкоджувати шкіру. Тоді як гель алое – це природний засіб, який не має побічних ефектів та жодних протипоказань, крім індивідуальної непереносимості.

Поділись


Новини партнерів