Як можна використовувати чайні пакетики для догляду за собою

Майже кожен з нас має вдома пачку чорного або зеленого чаю в пакетиках. Багато любителів чаю знають, що його можна не лише пити, а і використовувати для проведення ритуалів краси в домашніх умовах, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Якщо ви хочете спробувати кілька простих домашніх косметичних процедур, пакетики чаю стануть вам у нагоді. Ось, як їх можна використовувати:

В якості патчів, щоб зняти припухлість. Це один із найпопулярніших способів використання чайних пакетиків. Завдяки кофеїну чай може зменшити запалення та прибрати почервоніння судин очей. Для цього можна використовувати як чорний, так і зелений чай.

Щоб позбутись темних кіл під очима. Для цього потрібно охолодити пакетики чорного або зеленого чаю та помасажувати ними зону навколо очей.

В якості антивікового догляду. після заварювання зеленого чаю дайте пакетику вистигнути і розріжте його. З чайного листя можна зробити маску для обличчя. Зелений чай містить багато антиоксидантів, тому захищає шкіру від впливу вільних радикалів і допомагає шкірі відновитися.

Для догляду за волоссям. Зелений чай у великій кількості містить речовину, що називається ґаллат епіґаллокатехіну, яка стимулюює ріст волосся. Покладіть кілька чайних пакетиків в окріп, дочекайтесь поки чай охолоне і нанесіть його на вологе волосся після миття. Через 10 хвилин промийте волосся водою.

Щоб позбутись очних інфекцій. Якщо у вас кон’юнктивіт чи інша очна інфекція, ви можете використовувати охолоджені чайні пакетики, щоб заспокоїти очі. Це допоможе зняти набряк та запалення.

Поділись


Новини партнерів