Засіб, який подарує вам гарне, здорове і чисте обличчя.

Кожна людина, не тільки підліток, страждає на чорні точки. Неправильне харчування, забруднене повітря і перевтома вкрай негативно впливає на шкіру обличчя. Найчастіше, чорні точки можуть викликати у людини купу комплексів. При цьому їх ніхто не намагається лікувати. Давайте поговоримо про чудо-засіб, який подарує вам гарне, здорове і чисте обличчя.

Отже, рецепт домашнього чудо-засобу досить простий. Вам знадобиться лід, сіль і зубна паста (для кращого ефекту паста повинна бути м’ятною).

Робиться засіб наступним чином: з’єднайте дві столових ложок зубної пасти з сіллю. Потім, намажте отриманим засобом проблемні зони обличчя і залиште його до висихання. Після змийте масажними рухами теплою водою. Для звуження пор, протріть обличчя льодом. Результат вас здивує.

Все через те, що саме м’ятна зубна паста відкриває пори і вбиває всі мікроби. У свою чергу, сіль грає в ролі скрабу. Під час процедури, шкіра може почервоніти. Якщо ж у вас суха шкіра обличчя, то нанесіть крем після закінчення процедури.

Тепер ви знаєте секрет красивого і здорового обличчя. Виконуйте його і залишайтеся гарними завжди!

Перед використанням засобів народної медицини, необхідно проконсультуватися з лікарем!

Поділись


Новини партнерів