Лимонне джерело краси: додасть шкірі сяйва, а пахвам і нігтям – здоров’я

Лимон широко застосовується не тільки в кулінарії, але в індустрії краси. Зокрема, він прекрасно висвітлює темні тони, плями, а також зміцнює волосся і нігті. Давайте більш детально розглянемо корисні властивості лимона, які сприяють здоров’ю і красі людського тіла.

Лимон для краси

Вплив на шкіру обличчя

Застосування соку лимона надає дуже гарний вплив на шкіру, додаючи їй сяйва молодості. Для цього достатньо взяти ватний тампон, змочити його в соці лимона і протерти обличчя. Дану процедуру необхідно проводити тільки на ніч. У свою чергу, на наступний день вам знадобиться використання сонцезахисних масок і кремів.

Скраб для губ

Іноді порушення в діяльності організму можуть привести до тріщин на губах. Лимон чудово вирішить цю проблему. Візьміть кілька крапель лимонного соку і змастіть ними губи перед сном. Через якийсь час ви помітите, як проблема піде сама собою.

Висвітлення волосся

Якщо у вас виникло бажання висвітлити волосся, вам буде досить нанести на них невелику кількість лимонного соку. Дуже швидко ваше волосся придбає нові яскраві відтінки і стане блискучим. Для підтримки даного ефекту застосовуйте лимонний сік раз в тиждень.

Боротьба з чорними плямами

Лимон дуже добре бореться з різного роду токсинами і шкідливими речовинами, які знаходяться під шкірою. Візьміть невелику кількість соку, нанесіть його на обличчя, і залиште на 10 хвилин. Після, вмийтеся звичайною водою.

Боротьба з пігментними плямами

Щотижневе використання соку лимона для боротьби з темними пігментними плямами з часом допоможе вам від них позбутися повністю.

Зміцнення нігтів

Застосування лаків і інших хімічних речовин може негативно вплинути на міцність нігтів. У свою чергу, використання лимона допоможе усунути цю проблему за лічені дні.

Дезодорант

За допомогою кислоти, яка входить до складу лимона, можна без зусиль позбутися від бактерій, що є джерелом неприємного запаху.

Мало кому вдається їсти лимон НЕ кривлячись, саме тому любителями його поїсти є не така вже велика кількість людей. Але ми впевнені, що в якості косметологічного засобу він припаде до смаку майже кожному. Користуйтеся нашими порадами і відчуєте дивну дію лимона на собі. Здоров’я вам і краси!

Поділись


Новини партнерів