Вирішальним фактором при серцевих захворюваннях є дієта. Вона може підвищувати або знижувати артеріальний тиск.
Яйця були одним з тих продуктів, які то піднімалися, то опускалися в рейтингу найкращих сніданків. Вони вважаються досить спірною їжею, є багато суперечливих порад, коли справа доходить до невеликого сніданку. Останні дослідження показали, що вони можуть знизити ризик серцево-судинних захворювань Тепер ми знаємо, що насправді так, вони наповненіі холестерином, але хорошим холестерином.
Дослідження показало, що він збільшує кількість здорових будівельних блоків для здорового холестерину, підвищує метаболізм та покращує ваші корисні білки. Таким чином, все разом може зменшити ризик серцево-судинних захворювань.
Вживання до одного яйця на день допоможе знизити ризик. Учасники експерименту, які їли менше яєць, мали нижчий рівень корисних метаболітів та більш високий рівень шкідливих метаболітів у крові порівняно з тими, хто їв яйця регулярніше.