Можна подати і на повсякденний стіл, і на святковий!
Приготувати суші-торт “Філадельфія” зможе практично будь-який початковий кулінар. Адже робити страву простіше і швидше, ніж суші і роли.
Суші-торт викладається шарами і подається з соєвим соусом, імбиром або васабі. В принципі, кількість шарів як і використовувані продукти можуть бути будь-якими. Необхідні — це норі, рис, сир і червона риба. Головне — це звичайно сама ідея! Сподіваємося вам сподобається!
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
- рис відварений — 2 склянки;
- сир філадельфія — 1 упаковка;
- огірок свіжий -1 шт;
- соєвий соус — 4 ст. л;
- риба червона слабосолена — 250 г;
- листи норі — 2 шт.
Процес приготування:
- Рис заправляємо сіллю, цукром і оцтом.
- Огірок ріжемо тонкими слайсами.
- Сир змішуємо з соєвим соусом.
- Салат формуємо в рознімній формі.
- На дно викладаємо листи норі — якщо потрібно, підрізайте листи.
- Викладаємо рис і промазуємо його кремом, невеликою кількістю (сир з соєвим соусом).
- Зверху кладемо слайси огірка, на них — шматочки риби, лист норі і рис, крем. На крем — огірок, риба.
Прикрашаємо за смаком і ставимо в холодильник на пару годин.
Ось така краса виходить. Пробуйте!