Цвітну капусту можна смачно приготувати.
Інгредієнти:
- цвітна капуста — 1 кг
- 1 велика морква
- пакетик спецій до моркви по-корейськи
- 4 ст. ложки оцту
- 0,5 ст. рослинної олії
- 1 головка часнику
- 1 маленький болгарський перець (солодкий)
- петрушка
Рецепт приготування:
Капусту помити, розібрати на суцвіття, інформує Ukr.Media.
Відварити в киплячій воді 15 — 20 хв (до легкої м’якості). Остудити.
Моркву натерти на крупній тертці.
Перець нарізати тоненькими півкільцями.
Нарізати дрібно петрушку
Змішати з капустою, додати спеції, оцет, олію (олію краще нагріти), часник.
Залишити на ніч в контейнері. Вранці все готово!
Смачного!