Вівсяне печиво — не просто смачна, але й ароматна випічка

Щоб його приготувати вам знадобляться доступні продукти та трохи часу.

Печиво виходить дуже ароматне і смачне. Випічка чудово підійде для сімейного чаювання і порадує своїм смаком кожного, хто її скуштує.

Необхідні продукти

  • 180 грамів пшеничного борошна
  • 80 грамів вівсяної муки
  • 100 грамів цукру
  • 80 грамів вершкового масла
  • 10 грамів ванільного цукру
  • 6 столових ложок окропу
  • 1 столова ложка яблучного пюре
  • пів чайної ложки кориці
  • пів чайної ложки солі
  • пів чайної ложки соди

Починаємо приготування

  1. У чашу подрібнювача кладемо вершкове масло (холодне і нарізане кубиками), додаємо цукор, ванільний цукор і корицю. Все перемішуємо до об’єднання продуктів.
  2. У окріп додаємо сіль і перемішуємо, потім додаємо соду і ще раз перемішуємо.
  3. У масляну суміш додаємо вівсяну муку і воду, перемішуємо. Потім додаємо просіяне пшеничне борошно і яблучне пюре, все перемішуємо до однорідності.
  4. Деко застеляємо пергаментним папером.
  5. Від приготованого тіста відщипуємо шматочки та формуємо печиво. Перекладаємо його на деко.
  6. Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 15 хвилин. А потім подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Джерело

Поділись


Новини партнерів