Експерти в області харчування розповіли про корисні продукти, які люди помилково відправляють в сміттєвий бак.
Хоча вони могли б принести велику користь для організму. Наприклад, курячі кістки, які сповнені желатину, що сприяє нормальному процесу травлення.
Дієтолог Лі Холмс радить використовувати даний продукт для бульйонів. За допомогою нього можна зміцнити імунну систему, нормалізувати роботу обміну речовин.
Також люди дуже не люблять їсти шкірку від фруктів, а даремно. Як стверджує експерт, шкірка від апельсина містить в своєму складі дуже багато вітаміну С, що в двічі більше, ніж у його м’якоті, а клітковини – вчетверо.
Теж саме стосується і шкірки лимона.
Якщо не можете вживати її на сухо, додавайте в теплий чай.
До речі шкірка ківі багата клітковиною, вітаміном Е, а також фолієвою кислотою, що добре впливає на колір обличчя, імунітет і сповільнює процес старіння.
Листя і стебла брокколі дуже корисні для людського організму, так як в їх склад входить багато кальцію, клітковини, заліза, вітамінів групи А.