Смажені баклажани «під м’ясом»: простий рецепт

Синенькі з фаршем виходять дуже ситними, смачними, хрусткими.

Така страва стане незамінною прикрасою святкового столу або повсякденних обідів, а готується дуже швидко і легко.

Перед приготуванням овочі краще попередньо вимочувати в холодній підсоленій воді від 5 до 20 хвилин, щоб з плодів вийшли отруйні речовини, та гіркота

Баклажани, приготовані цим способом, підкорять навіть найвибагливіших гурманів.

Інгредієнти

  • два баклажани
  • фарш курячий — 0,5 кг
  • три яйця
  • цибуля ріпчаста
  • три зубчики часнику
  • олія рослинна
  • сіль
  • перець
  • борошно
  • ваші улюблені спеції

Приготування

Баклажани нарізаємо навскіс. М’ясо перекручуємо у фарш, солимо, перчимо, додаємо цибулю, часник. На кожен млинець баклажана накладаємо фарш, притискаємо долонею і формуємо коржик.

Спочатку обвалюємо в борошні, а потім у збитому яйці. Обсмажуємо на розпеченій сковороді, спочатку фаршем вниз, до красивого золотистого кольору. Викладаємо на блюдо і пригощаємо гостей!

Приємного апетиту!

Джерело

Поділись


Новини партнерів