Дивовижна випічка без цукру і борошна
Складові:
яблука – 2 штуки
вівсяні пластівці – 150 грам
сир – 100 грам
мед – 50 грам
яйця – 3 штуки
кефір – 50 мл
розпушувач – 1 ч.л.
кориця – 0,5 ч.л.
рослинна олія
приготування:
Подрібнюємо блендером вівсяні пластівці до стану борошна .
Додаємо розпушувач і перемішуємо.
Сир розминаємо виделкою, додаємо мед з кефіром, збиваємо блендером до однорідності.
Додаємо яйця, корицю і перемішуємо вінчиком. Потім вводимо вівсяну муку з розпушувачем, знову перемішуємо.
Очищені яблука нарізаємо невеликими шматочками .
Змащуємо форму рослинною олією, на дно кладемо шматочок пергаменту.
Яблука викладаємо на дно, зверху викладаємо тісто.
Потрусіть злегка форму, щоб тісто рівномірно розподілилося.
Випікаємо при 180 С протягом 30-35 хвилин.
Смачного!