Навчіться готувати ці 3 креми для тортів і тістечок в домашніх умовах. Все що вам знадобиться – це кілька інгредієнтів і 20 хвилин часу!

У цій статті ми розповімо вам про 3 види заварних кремів, які можна використовувати для приготування домашніх тортів, рулетів і тістечок. Ці універсальні заварні креми, запросто можна подавати з млинцями, використовувати в якості прошарку для тортів. Креми виходять досить густими, тому чудово тримають форму.

Всього з декількох інгредієнтів, за 20 хвилин у вас вийде найсмачніший крем домашнього приготування.

кокосовий крем

Складові:

– 150 г вершкового масла;

– 2 ампули ванільної есенції;

– 3 яєчних білка;

– 250 г цукру;

– 250 мл кокосового молока;

– 3 яйця.

приготування:

1. Збийте вершкове масло з цукром.

2. Додайте в вершкову суміш яйця і яєчні білки (по одному). Після кожного яйця ретельно збивайте крем.

3. Налийте в суміш кокосове молоко і знову перемішайте до однорідної консистенції.

4. Поставте крем на середній вогонь плити.

5. Постійно перемішуючи, додайте в крем ванільну есенцію. Варіть крем близько 10 хвилин, безперервно перемішуючи, поки він стане густим.

6. Зніміть крем з вогню. Подавайте крем з печивом або використовуйте для тортів і різних тістечок.

Ніжний вершковий крем

Складові:

– 450 мл молока;

– 4 жовтки;

– 1/2 стакан цукру;

– 3 мл ванільної есенції.

приготування:

1. Жовтки треба протерти з цукром. Для цього краще використовувати дерев’яну ложку.

2. Додайте ванільну есенцію і перемішайте до однорідної консистенції.

3. Потроху влийте молоко. Після кожного додавання молока, перемішайте крем.

4. Поставте крем на середній вогонь і варіть безперервно перемішуючи. Як тільки крем почне густіти зробіть вогонь менше.

Готовий крем не повинен стікати з ложки.

Шоколадний крем для тістечок

Складові:

– 500 мл молока;

– 150 г цукру;

– 50 г борошна;

– 100 г какао;

– 60 г вершкового масла;

– 5 жовтків;

– 2 ч.л. ванільної есенції.

приготування:

1. У каструлі з антипригарним покриттям, на середньому вогні розігрійте ¾ молока і ванільну есенцію. Доведіть молоко до точки кипіння. Зніміть з вогню і остудіть.

2. В окремому посуді збийте на середній швидкості міксера яєчні жовтки з цукром і вершковим маслом до однорідної густої консистенції (близько 5 хвилин). Додайте в яєчну суміш (потроху, в кілька прийомів) половину охололого молока, безперервно збиваючи. Просійте борошно, додайте в суміш і перемішайте до однорідної консистенції.

3. Додайте какао і ретельно перемішайте крем.

4. Перекладіть крем в молоко. Акуратно перемішуючи, розігрійте на середньому вогні. Доведіть його до точки кипіння і додайте ¼ сирого молока, що залишилося. Після цього зніміть крем з вогню, перекладіть його в скляний посуд і остудіть.

5. Якщо ви не збираєтеся використовувати / подавати крем відразу, накрийте його харчовою плівкою (плівку треба постелити прямо на крем, щоб не залишалося повітря) і поставте в холодильник. Крем можна зберігати в холодильнику до 5 днів. З цієї кількості інгредієнтів у вас вийде 500 г крему. Якщо вам треба приготувати більше або менше крему, варіюйте кількість інгредієнтів.

Обов’язково приготуйте домашній десерт за допомогою одного з цих солодких кремів! І не забувайте що готувати треба з любов’ю!

Джерело

Поділись


Новини партнерів