Гарбузові оладки з яблуками – підкорять вас незвичайним смаком!

Приготуйте на сніданок!

Складові:

борошно-3-4 стол. ложки
яблуко- 1 шт
гарбуз – 200 гр (очищений від шкірки і насіння)
яйце – 1 шт
цукор – 1 стол. ложка
сіль – щіпка
рослинна олія – для смаження

приготування:

Нарізаємо гарбуз шматочками і відварюємо до готовності, потім охолоджуємо і натираємо на крупній тертці.

Очищене яблуко натираємо на крупній тертці.

Змішуємо натертий гарбуз з яблуком, додаємо яйце, цукор, сіль і борошно.

Смажимо оладки, як зазвичай до золотистого кольору.

Смачного!                                                                                Джерело

Поділись


Новини партнерів