Вишуканий рецепт приготування смачного м’яса!
Складові:
- 1кг баранини
- 2 цибулини
- 4 зубчики часнику
- 1 гострий перець
- сіль
- хмелі-сунелі, зіра (за смаком)
- 1ст.л. сушеного барбарису
- 150г кураги
- 150г чорносливу
- 150г сухого червоного вина
- гілочка свіжого розмарину
приготування:
1) Баранину нарізати на невеликі шматочки і викласти в розігріте на сковороді масло
2) Обсмажити м’ясо з усіх боків і перекласти в каструлю
3) Цибулю нарізати півкільцями і викласти на сковороду, обсмажити до золотистого кольору, додати нарізаний часник і гострий перець. Перемішати і викласти в каструлю
4) Посолити, додати спеції і сухофрукти. Влити вино, додати розмарин і поставити на вогонь. Тушкувати протягом 40 хвилин.Ось таке смачне і ніжне м’ясо виходить!