
Дуже смачно і корисно! А також швидко і просто!
Мигдалеве молоко смачне і містить багато корисних властивостей для нашого здоров’я.
Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт збагаченого мигдалевого молока, тому що ми додамо ще декілька інгредієнтів, які зроблять його ще кориснішим, перетворивши його на смачну мигдалеву суспензію.
Це смачно, а також дуже поживно і корисно, а також це відмінне джерело енергії.
Цей засіб допомагає поліпшити роботу кишківника. Лінолева кислота і волокно регулюють рівень холестерину. Таким чином, організм буде захищеніший від атеросклерозу, гіпертонії і серцевих нападів.
Він також забезпечує велику кількість вітамінів і мінералів, знижує рівень цукру в крові.
Цей напій багатий білком, кальцієм і вітаміном Е, тому він є цінним антиоксидантом. Він містить ідеальне розчинне волокно для схуднення і усунення закрепу.
Залізо, магній, фосфор і марганець – це мінерали, які дає нам цей чудовий засіб.
Він допомагає позбавитися від серцево-судинних проблем, оскільки його олії безпосередньо допомагають очистити артерії.
Інгредієнти:
- 1 склянка вівсяних пластівців
- 1 літр очищеної води
- 5 столових ложок мигдаля
- 2 стол. ложки кунжуту
- 2 стол. ложки насіння соняшнику (очищених)
Приготування:
Помістіть у банку мигдаль, кунжут і насіння, залийте 1 склянкою води і залиште на 6-9 годин. Потім промийте і помістіть в чашу блендера, додайте 100 мл води і подрібніть до однорідного стану. Після цього додайте 1 літр води і ще раз добре перемішайте до однорідного стану.
Ви можете його вживати і так, але за бажанням можна процідити, щоб отримати молоко. Ви можете також додавати мед, ваніль, корицю, какао і т.д.
Засіб зберігати в холодильнику 3-4 дні.
Перед застосуванням засобів народної медицини необхідна консультація лікаря!