Готуємо дивовижні кабачки в сирній паніровці, таке блюдо точно сподобається вашій родині.
Найважливіше, що приготування кабачків за цим рецептом не займає багато часу і не вимагає спеціальної підготовки. Та й продукти доступні всім.
складові
- борошно – 200 грам;
- твердий сир – 200 грам;
- кабачок – 2 штуки;
- яйце – 1 штука;
- панірувальні сухарі – 3 столові ложки;
- перець мелений духмяний;
- прованські трави;
- сіль.
приготування
Взяти два середніх кабачка. Обов’язково помити, обсушити паперовим рушником і зняти шкірку. Нарізати кабачки на довгасті брусочки. Візьміть яйце і збийте його віночком, додайте сіль і перець духмяний мелений (на свій смак). Твердий сир натерти на крупній тертці.
Щоб сир було легко натерти, за 15 хвилин до цього покладіть його в морозилку. Змішати твердий сир з панірувальними сухарями: такі сухарі ви можете самі приготувати вдома.
Додати сухі прованські трави. Можна додати будь-які спеції за смаком. За бажанням посоліть. Тепер беремо скибочку кабачка: спочатку обвалюють його в борошні, далі в яйці і в сирній паніровці. Такий процес проробляємо з усіма шматочками кабачків. Складаємо на деко, застелене пергаментним папером: на відстані приблизно 3 сантиметри один від одного.
Розігріваємо духовку до 180 градусів. Відправляємо деко з кабачками в духовку на 20-25 хвилин. Через 20 хвилин дістаємо з духовки приголомшливі кабачки. Відразу видно, як шикарно вони зарум’янилися.
Подати такі сирні кабачки можна з соусом, приготованим за кілька хвилин. Для цього змішайте майонез або сметану з часником і зеленню!