Складові:
200 мл – кефір;
2 шт. – яйце;
3 ст. – пшеничне борошно;
1 ч. Л. – сіль;
0,5 ч. Л. – сода;
2 ст. л. – раст. масло;
1 ч. Л. – цукор;
0,5 кг – сир.
Процес приготування:
До однорідності потрібно перемішати кефір + яйце (одне).
Додаємо інші інгредієнти (сіль, сода, цукор, масло). Перемішуємо.
Поступово всипаємо борошно і постійно заважаємо віночком.
Готуємо начинку: яйце + сир, тертий на дрібну тертку.
Ділимо тісто на частини. Розкачуємо в тонкий корж.
Кладемо начинку, зверху накриваємо другим коржем.
Обсмажуємо на сковороді з двох сторін.
Смачного!