Смачна страва від грузинського кухаря! Приготуйте хачапурі для своєї сім’ї

Складові:

200 мл – кефір;
2 шт. – яйце;
3 ст. – пшеничне борошно;
1 ч. Л. – сіль;
0,5 ч. Л. – сода;
2 ст. л. – раст. масло;
1 ч. Л. – цукор;
0,5 кг – сир.

Процес приготування:

До однорідності потрібно перемішати кефір + яйце (одне).

Додаємо інші інгредієнти (сіль, сода, цукор, масло). Перемішуємо.

Поступово всипаємо борошно і постійно заважаємо віночком.

Готуємо начинку: яйце + сир, тертий на дрібну тертку.

Ділимо тісто на частини. Розкачуємо в тонкий корж.

Кладемо начинку, зверху накриваємо другим коржем.

Обсмажуємо на сковороді з двох сторін.

Смачного!

Джерело

Поділись


Новини партнерів