СКЛАДОВІ
- 8 яєць
- 1/3 склянки молока
- 4 середні картоплини
- 50 г бебі-шпинату
- 1 перо зеленої цибулі
- 5 гілочок петрушки
- гострий перцевий соус (за бажанням)
- 1 ст. л. вершкового масла
- 1/2 ч. Л. меленої зіри
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У мисці збийте яйця з молоком, додайте зіру, сіль і перець. Картоплю очистіть, розріжте на 4 частини вздовж і наріжте тонкими скибочками. Порубати зелену цибулю і петрушку.
крок 2
У широкій і глибокій сковороді розтопіть вершкове масло на середньому вогні. Додайте картоплю і зелену цибулю. Смажте, помішуючи, поки картопля не підрум’яниться і не стане м’якою, близько 8 хв. Додайте шпинат і готуйте ще 1 хв.
крок 3
Вилийте в сковороду яєчну суміш. Готуйте, поки суміш злегка не схопиться по краях. Проведіть лопаткою, піднімаючи краї, щоб яєчна суміш затекла вниз. Готуйте ще 2-3 хв.
крок 4
Посипте петрушкою. Зніміть з вогню і відразу ж подавайте до столу з гострим перцевим соусом.