Складові:
- свиняча грудинка – 1,5 кг.
- часник – 1-2 головки.
- чорний перець грубого помолу
- приправа для свинини
- сіль
приготування:
Розрізаємо свинячу грудинку на шматки. Подрібнюємо часник. Натираємо грудинку сіллю, перцем, приправою і часником. Ми залишаємо маринуватися близько години. Беремо пакети і вставляємо один пакет в інший, кладемо в них грудинку. Видаляємо з пакетів повітря і зав’язуємо їх. Кладемо пакети з грудинкою в каструлю з холодною водою, накриваємо кришкою і ставимо на вогонь. Не переживайте, пакети при варінні не лопнуть! Варимо на повільному вогні 2 години. Потім вимикаємо вогонь, і залишаємо грудинку в воді в якій варилася остигати. Потім виймаємо грудинку з пакетів, загортаємо в фольгу і прибираємо в холодильник.
Смачного!