Млинці з манної каші теж бувають різні. Так, наприклад, татарський тебікмек готується з додаванням дріжджів. У нашому рецепті дріжджів немає, тому млинці виходять тоненькими і рівними, ідеальними для будь-якої начинки.
складові
- Манка 230 г
- Молоко 550 мл
- Яйце 3 шт.
- Цукор 2 ст. л.
- Сіль 0,5 ч. Л.
- Сало 100 г
- Яловичина 300 г
- Цибуля 1 шт.
- Вершкове масло 2 ст. л.
- Чорний перець (мелений) за смаком
приготування
Готуємо начинку. Пропустіть м’ясо через м’ясорубку разом з цибулею і салом. Потім обсмажте його на середньому вогні 20 хвилин до повної готовності. Не забудьте посолити і поперчити.
Збийте яйця разом з сіллю і цукром. Додайте манку, перемішайте і залиште її набухати на 15 хвилин.
Влийте в манне тісто молоко і перемішайте. Потім перелийте тісто в блендер і доведіть рідину до однорідної консистенції. Тісто готове, можна приступати до смаження млинців на прогрітій сковороді.
Начинку викладіть в готові млинці і загорніть їх в трубочки. Потім візьміть глибоку форму, викладіть млинці одним-двома шарами, змастивши їх вершковим маслом, і відправте в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів. При дотриманні цих умов тісто буде не таким щільним, відповідно, і млинці вийдуть тонші.
Збережіть наш рецепт рум’яних млинців з м’ясною начинкою і порадуйте близьких чудовим блюдом!
Джерело