Скумбрія в гірчичному соусі
Вона вийшла дуже смачною, соковитою і не сухою, і просто тане в роті. Готується дуже легко і дуже швидко. Спробуйте приготувати і ви не розчаруєтеся.
Для приготування скумбрії, запеченої в гірчичному соусі, знадобиться:
- скумбрія – 2 рибки;
- ріпчаста цибуля – 1 шт .;
- майонез – 2 ст. л .;
- соєвий соус – 3 ст. л .;
- гірчиця – 2 ст. л .;
- зелень для подачі.
Скумбрію очистити від нутрощів, добре вимити і нарізати на порційні шматочки.
Очищену ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.
Для приготування соусу змішати майонез, соєвий соус і гірчицю (сіль додавати не треба), маса має вийти однорідною.
До скумбрії додати цибулю, приготований гірчичний соус, добре перемішати і залишити маринуватися хвилин на 20-30.
Замариновану скумбрію разом з цибулею перекласти у форму для запікання.
Запікати рибу в розігрітій духовці 20-30 хвилин при температурі 170 градусів до готовності і легкого рум’янцю.
Дуже смачну і ніжну скумбрію, запечену в гірчичному соусі, подавати зі свіжою зеленню і вашим улюбленим гарніром.
Приємного апетиту і гарного настрою!