До святкового столу: салат «Гніздо глухаря»

Приготуйте цей незвичайний салат і здивуєте гостей!

Складові:

  • Картопля – 300 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Олія – ​​200 г
  • Майонез – 250 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком
  • Яйця – 3 шт.
  • Куряче м’ясо – 200 г
  • Гриби – 150 г

Спосіб приготування:

Яйця почистити і відокремити білки від жовтків. Білки натерти на середній тертці. Жовтки розтерти з 50 г майонезу і подрібненим часником.

М’ясо курки розібрати на волокна.

Гриби нарізати соломкою і обсмажити на сковороді з 2 ст.л. рослинної олії. Приправити до смаку.

Картоплю помити, очистити, нашаткувати на тертці для корейської моркви. Обсмажити невеликими порціями на рослинній олії, посолити.

Зібрати салат. У центр великого блюда сформувати у вигляді яйця жовтки з майонезом і часником, навколо викласти натертий білок, навколо білка – курку. Наступне коло – гриби, останнє – смажена картопля.

Джерело

Поділись


Новини партнерів