Зазвичай друзів в захваті після першої ложки!
інгредієнти :
● 1 банка червоної квасолі
● 200-250 г відвареної яловичини
● 1 середня червона цибулина
● 1 червоний болгарський перець
● половинка гострого перцю
● 2-3 зубчики часнику
● 50 грам волоських горіхів
● середній пучок кінзи
● мелений чорний перець
Для заправки:
● оливкова олія і винний оцет
приготування :
1. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Якщо цибуля «домашня» – соковита і гостра, то краще її порізати і опустити на 2 хвилини в гарячу воду, інакше смак цибулі заб’є все інше в салаті.
2. З болгарського перцю видаляємо насіння і ріжемо соломкою.
3. Мясо ріжемо кубиками. З гострого перцю також акуратно видаляємо насіння і дрібно-дрібно рубаємо.
4. Часник можна порубати або пропустити через часникодавку.
5. З банки квасолі зливаємо воду і промиваємо її.
6. Добавляємо цибулю, яловичину, перці, часник, порізану кінзу, обсмажені і дрібно порубані волоські горіхи.
7. Солимо, додаємо чорний перець – за смаком.
8. Заправку робимо з 4-5 столових ложок оливкової олії і 1 столової ложки винного оцту.
9. Заправляем. Перемішуємо.
Смачного!