7 трендів осінніх пальто 2020 року

Пальто – найважливіший осінній атрибут, а особливо для тих, хто не любить куртки. Ми зібрали 7 найбільш підходящих трендів сезону: тих, які максимально пристосовані до життя.

Шкіряне пальто

Шкіра, як і раніше, залишається одним з найбільш актуальних матеріалів року. Що стосується палітри, то дизайнери, які задають тренди, вибирають базові відтінки, шоколадні тони, теплий бежевий. Матова шкіра, як фундаментальна фактура, прекрасно поєднується з практичним для осені денімом і перегукується з модним вельветом.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от 16ARLINGTON (@16arlington)

Кейп

Для тих, кому набридли стандартні фасони або просто хочеться новенького, є Кейп. Якщо бути правдивими, то назвати їх «новими» не можна – історія Кейпу сягає корінням доволі далеко. Однак зараз, як ковток свіжого повітря, вони здатні розбавити осінній гардероб у цікавому ключі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от World Fashion Designers (@worldfashiondesigners)

Королівський рукав

Об’ємний рукав продовжує свою історію. З романтичного і дитячого він перетворився в той, що був властивий середньовічним костюмам. Подібний елемент розбавить навіть базову модель і додасть в неї ту саму родзинку.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от FosunFashion (@fosunfashiongroup)

Рване пальто

Черпаємо натхнення від рваних пальто на прикладі Etro. З натяком на етнічний стиль або більше в дусі шибеника – в будь-якому випадку, рукава і поділ пальта, оброблені «рванкою», будуть виглядати самобутньо і більш нетривіально, ніж класика. Також декоративність виробу можна додати за допомогою бахроми.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ETRO (@etro)

Вельвет

Вельвет став одним з найбільш знакових матеріалів осінньо-зимового сезону. Він теплий, м’який і по-справжньому затишний – в самий раз для холодів. Особливо актуальними будуть відтінки охри, коричневий, цегельний.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от A.W.A.K.E. MODE (@awake_mode)

Максі

Зрозуміло, тенденція на максі до приходу осені перемістилася на пальто. Базові моделі верхнього одягу виглядають особливо стильно в такій довжині. До того ж, максі приховує якомога більше частин тіла – це стане в нагоді в сильні холоди, якщо вони все ж нагрянуть.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Nicola Scamardi (@nicolascamardi)

Клітинка

Зразкова клітинка від Burberry або унікальна, як у Gucci, трендові зараз гусячі лапки або великі різнокольорові ромби. Дрібна, величезна, кольорова, чорно-біла – вибираємо будь-яку клітинку на свій смак. Знайти приклад можна у Alberta Ferretti.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от 🇷🇺Russian models🇷🇺 (@modelsfromrus)

Читайте також: Трендові джинсові куртки осені 2020 року



Новини партнерів