Антитренди осені 2020

пальто з декором

Зніміть це негайно! У цій статті ми поговоримо про десять речей, які потрібно прибрати з гардеробу, щоб не виглядати людиною без смаку цієї осені.

Короткі і тонкі дуті жилети

Дуті жилети все ще з’являються на подіумах Парижа і Мілана. Але короткі, тонкі, приталені моделі, що більше нагадують підкладку під куртку, ніж самостійну річ, однозначно потрібно прибрати вглиб шафи.

короткі дуті жилети

Шпильки

Шпильки з перлинами і яскраві невидимки з блискітками, що увійшли в моду влітку 2018, сьогодні безнадійно застаріли. Сховайте їх в скриньку і доповніть зачіску стильною хусткою.

шпильки

Поясні сумки

Вони все ще продаються в фірмових магазинах відомих брендів, але дизайнери винесли вирок поясним сумкам овальної форми. На щастя, в цілому маленькі сумочки все ще актуальні, і ви можете придивитися для себе квадратну або круглу версію.

поясні сумки

Пальто з декором

Контрастна прострочка, вишивка, бісер, об’ємні капюшони і декоративні ґудзики на пальто восени 2020 будуть недоречними. У деяких випадках можна допустити варіант пальто з хутром, але краще не ризикуйте і вибирайте прості моделі стильного крою та вигравайте за рахунок кольору і якості матеріалу.

пальто з декором

Джинси-скіні

Прийшов час оверсайзу. Джинси-скінні остаточно і безповоротно відійшли в минуле. Сьогодні актуальними будуть джинси-банани, бойфренди і прямі моделі.

скіні

Короткі приталені кардигани

Кардигани в 2020 – це довга об’ємна річ з якісного матеріалу. А тонкий трикотаж і обтягуюча коротка модель на ґудзиках перетворять вас в студентку з 2015.

короткі приталені кардигани

Лакові куртки

Імітація лакового блиску була актуальною кілька років тому, але сьогодні це виглядає дешево і без смаку. Якщо вам хочеться блиску – вибирайте шкіру.

лакові куртки

Короткі тренчі

Тренч – базова частина гардеробу, яка вважається такою ж класикою, як джинси і сорочка. Але тільки в тому випадку, якщо його довжина нижче коліна. Укорочений тренч хоч і прижився в нас, сьогодні став зовсім неактуальним.

короткі тренчі

Тонкі шпильки у чобіт і черевиків

Головний тренд сьогодні – комфорт і безпеку. Тонкі високі шпильки не проходять цю перевірку і часто виглядають абсолютно недоречно з джинсами або розслабленими повсякденними образами.

чоботи на шпильці

Комплекти: шапка, шарф, рукавички

Комплекти одного кольору і типу в’язки безнадійно застаріли. Якщо вам подобається монохромність, підбирайте речі близьких відтінків і поєднуйте різні матеріали. Наприклад, шапка великої грубої в’язки і шарф з теплого затишного трикотажу.

Читайте також: Трендові джинсові куртки осені 2020 року



Новини партнерів