Стильні моделі светрів, які будуть в тренді восени 2020 року

Стильні моделі светрів, які будуть в тренді осінню 2020 року

Светр – це базовий предмет гардеробу. Він відмінно поєднується з речами різного стилю. Єдине, що вам потрібно – це правильно підібрати колір, довжину светру до штанів або спідниці, а також розглянути актуальні принти нового сезону. У цій збірці наведені приклади відповідних светрів на осінь 2020 року, які можна придбати вже зараз.

Оверсайз

Теплий, довгий і затишний светр оверсайз ідеально доповнить ваш гардероб. Ви можете підібрати светр будь-якого кольору, довжини, в’язки і з різними принтами. Він є маст-хевом цього сезону. Светр оверсайз універсальний, його можна скомбінувати з будь-якою річчю з гардеробу, наприклад з сорочкою, брюками, джинсами і спідницями.

светри оверсайз светр оверсайз

Яскравий відтінок

У новому сезоні трендсеттери пропонують велику колірну гамму різноманітних предметів одягу. В осінньо-зимовому сезоні 20-21 в тренді будуть відтінки зеленого, малинового, коралового і королівського синього. Светри контрастних кольорів допоможуть зробити образ витонченим і привабливим з точки зору.

светри яскравого відтінку яскравий відтінок светрів

З об’ємними рукавами

Об’ємні рукави – наймодніший тренд в 2020 році. Дизайнери використовують об’ємні рукави практично у всьому одязі: в сукнях, сорочках, светрах, джемперах і світшотах. Цей тренд робить річ більш жіночною і надає їй особливого шику.

светри з об'ємними рукавами

об'ємні рукави на светрі

Стильні принти

Куди без принтів! Вони додадуть оригінальності будь-якій речі. Наймодніші принти цього сезону – клітинка, смужка, різні орнаменти і улюблений усіма яскравий квітковий принт.

принти на светрах

стрильні принти на светрах

 

 

 



Новини партнерів