7 речей, які варто взяти у відпустку, щоб бути наймоднішою в 2020 році

7 речей, які варто взяти у відпустку, щоб бути наймоднішою в 2020 році

Як зібрати базову валізу у відпустку – з цим завданням більшість справляються на відмінно. Але перед жінками стоїть ще одна, особлива задача – виглядати у відпустці наймоднішою і привабливою з мінімальним гардеробом, який може поміститися в багаж. У цій статті ми пропонуємо вашій увазі 7 речей, які допоможуть на курорті створювати стильні і трендові образи для прогулянок і пляжного відпочинку.

Чоловіча біла сорочка

Універсальний предмет гардеробу, який може чудово доповнити пляжний лук. Її можна взяти і на вечірню прогулянку, зав’язавши вузлом на талії. Виглядає дуже стильно і ефектно з джинсами, брюками і шортами.

чоловіча біла сорочка

https://www.instagram.com/andicsinger/

Капелюх з широкими полями

Це не тільки трендовий, але й корисний аксесуар – він допомагає захистити голову від перегріву під прямими сонячними променями. Солом’яний капелюх – це мастхев для літнього сезону. Він може бути мінімалістичним, без декоративних елементів, або для вечірнього виходу – прикрашеним стрічками, квітами і іншим декором.

капелюх з широкими полями

https://www.instagram.com/liketoknow.it.europe/

Комбінезон

Шортовий комбінезон ідеально підходить для літніх прогулянок і пляжного відпочинку. Можна носити з укороченими топами або базовими футболками, з взуттям на плоскій підошві – з босоніжками або кросівками.

комбінезон

https://www.instagram.com/liketoknow.it.europe/

Широкі брюки

Широкі штани – тренд літнього сезону, який не можна проігнорувати і не взяти з собою у відпустку. Їх можна носити на вечірню міську прогулянку, одягати на пляж – це універсальний варіант, який виглядає стильно і жіночно. Підходить дівчатам практично з будь-якою фігурою.

широкі брюки

https://www.instagram.com/aylin_koenig/

Укорочений топ

Цей предмет гардеробу легко стилізуеться: він добре виглядає і з жакетами і сорочками, і з джинсами із завищеною талією, і довгими спідницями. Тому кроп-топи обов’язкові для літньої відпустки.

укорочений топ

https://www.instagram.com/liketoknow.it.europe/

Легкий жакет

Подовжений жакет або кардиган підкреслить вечірній образ, додасть стилю і шарму дівчині. У трендах пастельні відтінки:

  • пудрові;
  • рожеві;
  • бежеві;
  • світло-блакитні;
  • світло-жовті.

Любительки оригінальних луків можуть доповнити образ кросівками або конверсами.

легкий жакет

https://www.instagram.com/liketoknow.it.europe/

Велика пляжна сумка

Сумка для пляжного відпочинку повинна бути функціональною, місткою і міцною. Ідеальний варіант – простора солом’яна або джутова сумка, або тканинна.

Читайте також: Поясні сумки-2020: модні і немодні варіанти на літо

велика пляжна сумка

https://www.instagram.com/liketoknow.it.europe/

Ці речі не займуть багато місця у валізі, при цьому вони добре поєднуються між собою, і з допомогою них можна створити доволі стильні образи.



Новини партнерів