Поясні сумки-2020: модні і немодні варіанти на літо

Поясні сумки-2020: модні і немодні варіанти на літо

Поясна сумка влітку – це вільні руки, зручність і безпека. Але важливо пам’ятати, що тренд існує не один рік, і модна тусовка вже давно розділила моделі на “стильні” і “нестильні”. Що, і в якій категорії опинилося, дивись в нашій добірці.

Почнемо з моделей, які вийшли з моди.

Стьобані з металевим декором

стьобана поясна сумка

Самі по собі стьобані сумки ще тримаються на плаву, але варіанти, обрамлені металевими вставками, вже давно вважаються моветоном. Фірмовий декор Valentino Garavani цінують тільки фанати бренду, іншим – особливо тим, хто хоче бути в тренді, – краще проігнорувати таку сумку і її копії.

Кітчеві принти і написи

поясна сумка з кітчевим принтом

Логоманія відійшла в минуле. І крапка. Навіжені написи (особливо в стилі графіті), кітчеві принти, темні і неонові відтінки – це все, тим більше якщо поки не виходить вправно вписувати їх в гардероб, краще залишити до кращих часів.

Кругла сумка

кругла поясна сумка

Поясна сумка в стилі Gucci GG Marmont – найвигідніша позиція в магазині копій і найстрашніший нічний кошмар будь-якого стиліста. Якщо оригінальна модель за рахунок якості ще може вписатися в образ, то її підробки безжально зіпсують будь-який лук.

Безліч чохлів на ремені

поясна сумка з чохлами

У минулому році поясна сумка Fendi підірвала ринок: з такою ходили на всі покази. Побачивши успіх цієї it-bag, багато брендів теж вирішили включитися в гру, випустивши кілька альтернативних варіантів багатофункціонального ременя. Однак спроба не вдалася – лаври все одно дісталися Fendi. І до цього дня в магазинах можна знайти пояси з безліччю окремо пришитих кишень, але сьогодні вони виглядають вже не так актуально.

А що ж модно, запитаєш ти? І на це у нас є відповідь!

Лаконічність

лаконічна поясна сумка

Після успіху сумки Pouch від Bottega Veneta ринок переключився на мінімалістичні моделі нюдових і карамельних відтінків. Ніяких декоративних елементів, малюнків, деталей – тільки шкіра і функціональність.

Спортивний стиль

поясна сумка спортивного стилю

Для тих, хто вважає за краще естетику athleisure, спортивні поясні сумки – краще рішення. Тільки потрібно пам’ятати про принти – вибираємо їх з обережністю, або взагалі уникаємо.

Сумка-ремінь

сумка-ремінь

В цьому році було дуже модно підперізувати жакет або пальто з допомогою поясної сумки. Якої? Відповідь на фото!

Принт

поясні сумки з принтом

Принт має право на життя. Але зверни увагу на виконання: шкіра модного відтінку і чорна монограма. Все – ніяких зайвий деталей! Носи таку сумку через одне плече.

Читайте також: Тренд літа 2020: модні та красиві сукні міді

Оригінальні поясні сумки

оригінальні поясні сумки

Самий сік – вибрати сумку в стилі бронежилета або кобури. Чим оригінальніше буде пристебнутий твій аксесуар, тим модніше ти будеш виглядати в тусовці. Якщо ризикнеш, звичайно.



Новини партнерів