Модні принти, які будуть популярними цього літа

Модні принти, які будуть популярними цього літа

Використовуючи модні принти в своєму образі можна виглядати стильно і незвично. Кожна дівчина серед цих п’яти принтів може знайти той, який сподобається їй найбільше. У таких образах можна вийти влітку на прогулянку в спекотний день з гарним настроєм.

1. Квітковий принт

Цього літа в моду входить квітковий принт, особливо ромашки. Вони будуть цвісти не тільки на вулицях та в парках нашої країни, але ще й на сукнях багатьох дівчат. У модних показах вже були показані стильні образи, і навіть повноцінний наряд з одним і тим же принтом з ромашками, наприклад сорочка з шортами, спідницею або брюками. Тим більше це цілком класичний квітковий принт який виглядає привабливо і незвично.

квітковий принт 2 квітковий принт

2. Клітинка

Багато покривал для пікніка виконані в картатому стилі і якраз такий принт відмінно підходить для літнього періоду. Одяг в клітку виглядає дуже привабливо і стильно, тому в моді такий принт буде не тільки цього літа, але й ще кілька років точно. Існує величезна кількість різних клітинних принтів різних відтінків, тому можна підібрати собі образ під настрій, наприклад однотонна клітинка або яскрава райдужна.

клітинка 2 клітинка

Читайте також: Скрізь квіти: розкішні сукні і сарафани на літо 2020 року

3. Тай-дай

У моду входять тренди з 90-х років і разом з ними популярним стає принт тай-дай. Плями найрізноманітніших відтінків, розкидані по одязі в хаотичному порядку, зробить літній образ більш яскравим і цікавим.

принт тай-дай

Багато хто вже встиг пофарбувати свій одяг за допомогою білизни, зеленки, фукорцину або спеціальної фарби. Але багато дизайнерів і магазини одягу вже випустили одяг з таким популярним принтом який виглядає яскраво і привабливо.

тай-дай

4. Фруктовий малюнок

Влітку хочеться, їсти якомога більше соковитих і смачних фруктів. Але деякі не обходяться тільки справжніми фруктами, тому малюють їх у себе на нігтях, обличчі, одягають гарні прикраси і навіть одяг зі смішними, але милими принтами апельсинів, лимона і манго.

фруктовий малюнок на сукні

Модні дівчата обов’язково повинні придбати собі хоча б одну річ з таким літнім і яскравим принтом. Таким чином, ви піднімаєте настрій не тільки собі, але ще й всім оточуючим людям, які побачать ваш стильний і яскравий образ. Можна придбати ніжну легку сукню з яблуками або футболку з грушами.

фруктовий малюнок
Читайте також: 6 наймодніших пар взуття літа 2020

5. Квіти в ретро-стилі

Квітковий принт в ретро-стилі повертається знову в моду і нагадує про 60-ті роки. Багато дизайнерів використовують в своєму одязі принти квітів як на старих шпалерах, і саме вони виглядають по-домашньому комфортно. Можна підбирати найрізноманітніші квіти на сукнях довжини міді або блузках з великими рукавами.

квіти в ретро=стилі



Новини партнерів